Filmtips inför Halloween

halloweenHär på dvd-nytt står vi bakom devisen att skräckfilm och Halloween hör ihop som handen i handsken. Utan en otäckt ryslig och skrämmande film under Halloween så infinner sig inte aldrig den riktiga känslan av kusligheter och lämnar en därigenom med ett tomrum av avsaknad.

På DVD – en klassiker

Det finns många olika skräckfilmer som håller måttet och som man med bravur kan spendera sin Halloween tillsammans med. Få filmer går dock upp mot en riktig klassiker och där anser vi att Exorcisten fortfarande står högt i kurs. Sedan 70-talet har den orsakat likbleka ansiktsuttryck och kuddbarriärer hos de mest hårdnackade utav oss. Det är helt enkelt en toppenrulle som kan ses gång på gång utan att tappa sin fasansfulla glans.

På bio

Den som vill ladda skräckdepåerna inför årets Halloween och verkligen komma i stämning kan faktiskt göra så på bio redan nu. Den 23:e september började Blair Witch 3 att visas, som av många anses vara en av de mest skrämmande filmerna som någonsin gjorts. Filmen tar upp tråden en del från dess föregångare och bjuder på skrämmande ögonblick så det står härliga till, det kan vi lova! Extra roligt blir biobesöket om du anländer i någon passande mundering som ger dig en chans att skrämma slag på alla och en var. Du får dessutom mer valuta för pengar då du får användning av din halloweenklädsel vid fler än ett tillfälle!